PLNS#4 Cultuur

De Nacht Beleven?
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de Nacht in Noord? Als eerste je tickets bestellen? Stuur een e-mail naar info@nachtinnoord.nl o.v.v. deelname Nacht in Noord dan helpen we je verder op weg en informeren wij je over het verdere verloop van de Nacht.

=============================================================

PLNS#4 CULTUUR

De Powerlab Cultuur staat in het teken van beeld, muziek, dans, theater en poëzie. Een nacht in Noord. Noord als Rotterdams Soho heeft een sexy, rauwe, underground kant. We gaan op zoek naar verborgen geneugten en onvermoede talenten. Je moet lid worden van de club om binnen te komen, en dat blijf je voor altijd…

HOE VERDER? DE CLUB!
Is het na deze Powerlab gedaan met de Powerlab Noord Series? Wij zijn net lekker bezig en nog lang niet klaar. We denken daarom aan het starten van een club. Club Polaris. Polaris wijst de weg, een lichtpunt, helderste ster aan het fundament. De club wordt gevormd door initiatiefrijke, ondernemende, creatieve, sociale, open, vrolijke en zorgende mensen die in Rotterdam Noord wonen, werken of Noord een warm hart toedragen. Samen brengen we initiatieven op het gebied van ecologie, sociaal, economie en cultuur, omdat we elkaar aanvullen, inspireren en versterken. De Nacht in Noord is de eerste happening, maar club Polaris zal komend jaar vaker van zich laten horen.

============================================================

OP NAAR DE NACHT! Fotoverslag voorbereidingen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


15 maart ExpertMeeting 2 @ Noorderlicht
Hierin zijn de 3 routes verder vorm gegeven en zijn de makers er nu helemaal klaar voor om samen de Nacht in te duiken!

16 maart ExpertMeeting 1 @ ZoHo / Codum
Op zoek naar de sexy, rauwe en underground kant van Noord? Onder leiding van Jan Peter Bogers (#durftevragen, DeDoenkers, Just Inspire) zijn we aan de slag gegaan de ideeen ontstaan tijdens het kick-off diner verder vorm te geven. Hoe zal de nacht eruit gaan zien? Wie nemen er deel en wat zal er te beleven zijn? Hoe pak je zo’n nachtelijk evenement eigenlijk aan?

Video CineacTV 1e EXPERT MEETING: http://youtu.be/DjEDBBydpK8

18 januari Kick-off diner
Tijdens dit eerste diner werden lijntjes uitgegooid, contacten gelegd en samenwerking gezocht. Haak in en ga mee op avontuur! Een goed idee, talent, contact of een klein beetje tijd? Samen op weg naar de NACHT IN NOORD.
N.B. Deze avond is mede mogelijk gemaakt door de 4de-jaars HRO studenten van de minor Exposure.

========================================================

Een drietal vragen die deze gehele serie centraal zullen staan:
> GELD: Hoe zorgen we in de huidige situatie voor (toenemende) publieksinkomsten? (+ doelgroepen, aanbod, prijs, marketing, verleiding, binding, committent, etc…) Vraag van o.a. Chris Ripken en de festivals in Noord…
> ZICHTBAARHEID: Hoe maken we locaties, initiatieven en mogelijkheden zichtbaar? Vraag van o.a. de culturele spelers in Noord, de Deelgemeente, woning corporaties en Codum…
> VERBEELDING: Welke verbeeldingslaag kunnen we over Noord leggen om Noord in een ander perspectief te zien? Hoe rauw, sexy, dromerig, feeëriek? Vraag van o.a. Powerboat, Thijs en Isis, en veeeeeeeel anderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s