Powerlab Noord Series

Op dit moment zijn er enorme ontwikkelingen gaande in Rotterdam Noord. Er zal de komende jaren veel veranderen en gebouwd worden, en als we kunst en cultuur, groen en ondernemerschap hier een essentiële rol in willen laten spelen, moeten we nu een groep mensen bij elkaar zetten die hierin voortrekkers zijn.

Doel van de Powerlabs is om een groep mensen bereid te vinden, zich actief in te willen zetten en samen een tijd willen optrekken om de agenda mee te bepalen. Invloed krijgen. Een lokaal netwerk van professionals en ondernemende initiatieven die niet passief afwachten wat de toekomst brengt maar deze actief willen bepalen. Mensen die wonen en/of werken in Noord en hun hart hieraan verbonden hebben. Op zoek naar duurzaamheidsbalans.

We willen een bruisend Noord, waar mensen elkaar kennen, mensen elkaar helpen en zich willen inzetten voor het iets dat groter is dan hen zelf. We willen ook alles wat er al gebeurt in Noord zichtbaarder maken, zodat we weten waar we moeten zijn en wie we moeten spreken.

Stichting Artinfuse en Powerboat hebben samen bedacht om vier Powerlabs, ofwel laboratoriumprojecten te doen die alle vier startpunt kunnen zijn voor een positieve ontwikkeling in Noord. We willen hiermee aan de wereld laten zien dat we echte Rotterdammers zijn: geen woorden maar daden. Maar we doen dat ook omdat we vinden dat we door samen te werken, elkaar echt leren kennen en de onderlinge verbanden sterker worden. We kunnen echt wat starten waar op we kunnen voortbouwen.

Powerlabs zijn gelegenheden voor ontmoeting en actie. We sluiten elke Powerlab af met een publiek evenement en een diner of borrel. Geef je op voor de werkperiodes of de publieke evenementen door te mailen naar info@powerboat-rotterdam.nl

The world of possibilities:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s