NACHT IN NOORD

GA VOOR ALLE INFO OVER DE NACHT NAAR: WWW.NACHTINNOORD.NL

Van zaterdag 28 april op zondag 29 april zal in Rotterdam Noord de NACHT IN NOORD plaats vinden. Van 20:00u ’s avonds tot 08:00u ’s ochtends. Een unieke nacht vol ontmoetingen, plekken en dingen, optredens en installaties die niemand ooit eerder zag. Kom mee luisteren, dansen, bouwen, ontdekken, eten en slapen!

We presenteren deze Nacht 3 bijzondere routes langs clandestine locaties met exclusieve muziekoptredens, (licht-) installaties, rituelen en guerilla-acties op en rondom de Hofbogen. In het Centrale Punt in Station Bergweg is voor de nachtbrakers onder ons o.a. een Nachtbioscoop, Caffeinebar, Midnight sjoelen, Soep-lab, Wohlwollen (mega Twister), Bed time storytelling en DJ’s.
Voor wie een oogje dicht wil doen zal hostel Ani & Haakien speciaal voor deze ene nacht haar deuren openen. We sluiten de nacht gezamenlijk af met een ritueel bij zonsopkomst en een ontbijt.

We zijn aan de slag, maar aanhaken mag altijd! Benieuwd? Meedenken? Ticket info? Op de hoogte blijven? Klik snel HIER of blijf op de hoogte via FACEBOOK.

Advertenties

Over powerlabnoordseries

Powerboat is een theatercollectief met Fokka Deelen en Bas Kortmann aan het artistieke roer. Wij doen Powerlabs om op de werkvloer nieuwe ideeën te ontwikkelen en testen. We willen dat het publiek niet slechts aan de zijlijn of vanaf de tribune toe kijkt. Volgens ons moet het publiek er midden in staan. Zo ontwikkelen we met Powerlabs een club van mensen die mee ontwikkelen en mee maken. Theatergroep Powerboat heeft de afgelopen jaren - mede door de Powerlabs en al die mensen die daarbij betrokken waren - een eigen interactieve theatervorm met een nieuwe theatertaal ontwikkelt. We maken sinds 2001 voorstellingen op het snijpunt van beeldende kunst, performance en theater.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s